Последните публикации на: aptekainfo
Българският форум за Андроид
Сряда, 27 Май, 2020, 23:37:24 *
Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
 
  Начало Обяви Помощ Търси Календар Етикети Вход Регистрация  
  Покажи Публикации
Страници: [1]
1  Общ раздел / Програми за Андроид / Re:Лекарствен справочник на Български език за Андроид -: Събота, 31 Януари, 2015, 21:40:13
Здравейте,
от пускането на приложението до този момент има доста нови неща, които смятам че ще представляват интерес.
Ето информация за последните три неща:
Добавихме информация за така наречените "Е" та в храните, където може да получите какво означава кодираните означения в етикетите.
Всъщност производителите започнаха да спестяват кодираното наименование на добавката и вече пишат само "еди каква си киселина" или нещо от рода, но приложението има възможност да въведете името на добавката "търсене по име"
Следващата доработка бе възможност за гласово търсене на лекарства и добавки, както и на "Е" тата в храните.
Последната доработка бе в частта "Аптека на близо" и възможността всеки потребител да има възможност сам да добави обект, до който се намира физически, но го няма на картата.
Надявам се да Ви хареса приложението и да ни наградите с 5 звезди в гугъл плей, за нас това е наградата да продължаваме да развиваме приложението.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aptekainfo.app

2  Общ раздел / Програми за Андроид / Re:Лекарствен справочник на Български език за Андроид -: Сряда, 02 Юли, 2014, 06:30:44
Здравейте колеги и приятели,
страшно съм Ви благодарен за положителните оценки и страхотните коментари.
Това ме кара да се чувствам много добре и да търся начини да развивам приложението.
Моля колегите ,които не са намерили нещо добро в приложението да споделят какво може да се подобри,къде е грешката,от кое не са доволни,за да мога да реагирам и да го подобря.
Поздрави и се надявам на обратна връзка.  :cheers:
3  Общ раздел / Програми за Андроид / Лекарствен справочник на Български език за Андроид -: Понеделник, 23 Юни, 2014, 17:53:53
Здравейте,
това ми е първото мнение в този форум,но се надявам да не ви отегча и ще се опитам да помагам от тук на татък в бъдеще с каквото мога на колегите от форума.
Бих искал да ви запозная с първият "Лекарствен Справочник" на български език за смарт устройства с андроид (версия 4,0 и по-висока)
Приложението не е комерсиално,няма реклами и е създадено само за информация относно лекарства,хранителни добавки и други артикули,които се продават в аптеки и дрогерии.
То има за цел само да информира,излишно е да казвам че задължително винаги човек трябва да се консултира със специалисти.
Но все пак,човек трябва да има някаква минимална здравна култура.
В момента въвеждам и аптеките като адреси,въведени са на 80% ,а самото приложение има опция да показва "Аптека на близо",където ще ви показва аптеките ,които се намират около устройството.
Планирам да пусна и версия ,която да е от помощ на хора които се грижат за възрастни хора,като напомня за вземане на лекарства по някаква схема,като ще е доста раздвижено,в смисъл раздвижено ще сигнализира ако някое лекарство трябва да се пие 30 минути след храна,както и ще сигнализира когато лекарството привършва и за предстоящи прегледи при докто.
Всичко това го правя сам,няма реклами и с чисто алтруистични мотиви.
Ето и самото приложение
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aptekainfo.app

Приемам всякакви коментари,мнения,съвети,както и подкрепа.
Надявам се да ви хареса.
С най-сърдечни поздрави
Страници: [1]
Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2006-2009, Simple Machines
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal
Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!